Film

poster / fotografi / koncept
UTMANING

Det finns stor spridning och många aktörer som efter DSLR-kamerornas frammarsch både filmar, tar bilder och redigerar. Men film är ett krävande media som både handlar om timing och planering. Utöver ett tänkande som är rent bildligt behöver man både ett historiebärande element så väl som ett helhetstänkande.

MITT TANKEGÅNG KRING FILMSKAPANDE

Genom att ha arbetat både med dokumentärt media och fiktionellt har jag både byggt upp kontakter och kunskap för att skapa en produkt som håller måttet både estetiskt, narrativt och kvalitetsmässigt. Med min bakgrund inom reklam har jag dessutom med mig en tanke om varumärkesbyggande och målgruppsfokus i alla uppdrag jag gör.

RESULTAT

Jag har bland annat varit anlitad för att göra det interna dokumentärmaterialet för SEB:s lansering av ”Enkla firman” 2007. Under 2011  arbetade jag med det konceptuella kortfilmprojektet Veckofilm tillsammans med kulturjournalisten och producenten Dev Karnal Fridén där vi under 12 veckor gjorde en kortfilm i veckan. 2014 utbildade jag mig vid Prags Filmskola och vann även pris med filmen Cold Love vilken kan ses här ovanför. Här under kan du besöka veckofilms youtubekanal eller gå vidare till min hemsida för teater och film.

Besök veckofilms youtubekanal →