WORKSHOPS

workshops / föreläsningar / personlig utveckling
UTMANING

Det finns många sätt att kommunicera på och alla försök är en start. Men om man känner att det är svårt att prata med en grupp, eller om man är en grupp som skulle behöva förstår varandra bättre kan det vara en bra utgångspunkt att prata kommunikation. Hur når vi längre, hur samarbetar vi bättre och hur förstår vi varandra fortare, både som individer och på gruppnivå?

EXEMPEL

Jag kommer från teaterns värld och har många års erfarenhet av att kommunicera från scen. Jag började som 9 åring och har sedan dess både arbetat på Stockholms stadsteater, blivit översatt som dramatiker till tyska och utbildat mig vid en av europas bästa skolor i teaterregi. Som regissör och dramatiker är budskap min arbetsform. Både i stor och liten skala

RESULTAT

Som specialist i att engagera en publik kan jag hjälpa dig att bli tryggare i din roll och hjälpa dig att säga det du egentligen vill ha sagt. Jag har tidigare arbetat med ledargrupper på företag som SEB och är en återkommande föreläsare på Albins folkhögskolas skrivarlinje. Skriv ett mail till mig så pratar vi vidare om hur vi skulle kunna stärka dig och ditt företag.

Till kontaktsidan →